Pasta z kurczaka
Pasta z kurczaka, która perfekcyjnie rozwiązuje sprawę resztek pieczonego kurczaka. Przepis krok po kroku i kilka możliwości modyfikacji.
Pasta z kurczaka, która perfekcyjnie rozwiązuje sprawę resztek pieczonego kurczaka. Przepis krok po kroku i kilka możliwości modyfikacji.
Tiramisu w pucharkach to ładnie podany, przepyszny deser wzorowany na klasycznym, włoskim tiramisu. Przepis krok po kroku.
Keks, o którym nie da się zapomnieć. Słodki, mocno bakaliowy, bajeczny. Łatwy przepis krok po kroku.
Skrzydełka z piekarnika z tego przepisu to niezawodny patent na przekąskę do filmu, dla gości, na leniwy obiad. Chrupiąca, smaczna. Zjesz jedno i przepadniesz na zawsze :)
Tiramisu, czyli dwie warstwy biszkoptów nasączonych kawą przełożone kremem. Instrukcja przygotowania krok po kroku. Moje ulubione śniadanie!
Brukselka z boczkiem i skórką cytryny poleca się na obiad jako jarzynka. Jest pyszna i warto popatrzeć ma nią łaskawym okiem.
Ryba po grecku przepis tradycyjny, łatwy, krok po kroku z wieloma zdjęciami. Do zrobienia w 60 minut. Polecam!
Racuchy z jabłkami na szybkie śniadanie. Z minimalna ilością dodanego cukru. Lekkie, puszyste jak chmurka. Przepyszne z kwaśnym dżemem.
Pierogi z kapustą i grzybami, tradycyjne, odpowiednio kwaśne. Z miękkim i elastycznym ciastem. Pycha! Przepis krok po kroku ze zdjęciami.
Krokiety z kapustą i grzybami krok po kroku. Duże wskazówek na temat farszu, grzybów i zawijania.