Surówka z cykorii, jabłka i orzechów
Surówka z cykorii jabłka i orzechów do każdego obiadu. Fajnie smakuje i fajnie wygląda. Zrobisz w 10 minut.
Surówka z cykorii jabłka i orzechów do każdego obiadu. Fajnie smakuje i fajnie wygląda. Zrobisz w 10 minut.
Hummus z pietruszką i ziołami z tego przepisu to bomba witamin i smaku. Zrobisz w mniej niż 30 minut. Przepis krok po kroku.
Niesmaczna, okropna, paskudna? Spróbuj brukselki z piekarnika z parmezanem i płatkami migdałów.
Najszybszy obiad świata? Makaron z pesto. Sos zrobisz w czasie gotowania makaronu. 8 minut i danie gotowe!
Przyprawa gyros własnej roboty w czterech wariantach smakowych. Uniwersalna, z długim terminem do przechowywania plus mokra marynata.
Gruziński gulasz warzywny z bakłażanów, bez mięsa za to z ekstra dawką dobrej energii. Dobry jako danie i dodatek do potraw.
Grzanki przygotowane w domu to świetny dodatek do zupy lub sałatki. Są pyszne i robi się je kilka chwil. Zobacz przepis na różne wersje grzanek.
Pasta z wątróbki to smarowidło zero waste. Doskonałe wykorzystanie resztki smażonej wątróbki po obiedzie.
Nie wiesz czym jest dukkah? Nie szkodzi! Może się okazać, że od zawsze brakowało jej w Twojej kuchni.
Sos, dip i pasta do smarowania w jednym, czyli hummus z fasoli przyrządzony na wzór tego z ciecierzycy. Fajny dodatek do pieczywa i do warzyw.