Keftedes
Keftedes, pulpety greckie z fetą. Przepis krok po kroku na mistrzowski obiad.
Keftedes, pulpety greckie z fetą. Przepis krok po kroku na mistrzowski obiad.
Kurczak w sosie cytrynowym. Szybki obiad o lekkim, cytrynowym smaku. Przepis krok po kroku.
Żurek, czyli tradycyjna zupa na wywarze z białej kiełbasy. Podawana z jajkiem i ziemniakami. Przepis krok po kroku.
Pstrąg z piekarnika z chrupiącą skórką i delikatnym mięsem to hit niedzielnych obiadów. Przepis krok po kroku.
Tatar z polędwicy wołowej (befsztyk tatarski), pyszna przekąska i łatwy przepis.
Sałatka Cezar, przepis krok po kroku i sos cezar w dwóch wersjach, jedna trochę bardziej fit.
Surówka z kiszonych ogórków to panaceum na nudne ogórki do obiadu. Pracy na 4 minuty a smak z innej bajki.
Tatar z łososia w szybkim przepisie. Delikatne mięso spotyka się z pikantnym imbirem lub wasabi. I jest na prawdę pysznie!
Tatar ze śledzia, szybki, smaczny. Nie tylko na święta. Przepis krok po kroku.